Kartal’da “Kadınlar Günü” özel etkinliklerle kutlanacak

Kartal Belediyesi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği ve bir hafta sürecek çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 7-13 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile Dünya Kadınlar Günü, Kartal’da tiyatro oyunu, söyleşi, sergi ve sürpriz etkinliklerle renklenecek.

Kartal’da “Kadınlar Günü” özel etkinliklerle kutlanacak Read More

Kiralık ev arayanlar, sahte ilanlara dikkat edin!

Kiralık evlerdeki fiyat artışı dolandırıcıları da harekete geçirdi. Emlak sitelerinde verilen sahte ilanlara dikkat edilmesi konusunda ev arayışında olanları uyaran hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, “Emlakçılığı sadece yetki belgesine sahip kişiler yapabilir. Bu yüzden güvenilir siteleri tercih etmek önem taşıyor. Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi bilgilerini göstermeyen sitelere bakanlık tarafından idari para cezası uygulanabilir” dedi.

Kiralık ev arayanlar, sahte ilanlara dikkat edin! Read More

Sağlık çalışanlarından Tuzla Belediyesi’ne teşekkür

Tuzla Devlet Hastanesi’nde Koronavirüsü’ü ağır atlatan Tuzla Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşiresi Hamza Yıldız ve Tuzla Devlet Hastanesi Halkla İlişkiler ve Basın Birimi Sorumlusu Dilek Çınar, hastalığın seyrini anlattı. Yoğun Bakım Hemşiresi Hamza Yıldız, Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan vatandaşların ‘Ölmek istemiyorum’ dediklerini anlattı.

Sağlık çalışanlarından Tuzla Belediyesi’ne teşekkür Read More