CHP’nin 98. Kuruluş Yıldönümü Kartal’da kutlandı

CHP Kartal İlçe Örgütünün 98. Kuruluş yıldönümü etkinliğine İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, İBB Başkan Danışmanı Hasan Uzunyayla, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları İmam Aydın ve Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP Kartal İlçe Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Sabahın erken saatlerinde ilçe binası önüne gelen partililer, İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile partililer, Kartal Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdi. Marşlar ve sloganlar atarak Atatürk Atını önüne gelen partililere burada Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de katıldı. Atatürk Anıtı’na çelen konulmasının ardından şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı söylendi.

Daha sonra İlçe Başkanı Efendi Argunşah yaptığı konuşmada; “Atatürk ve mücadele arkadaşlarının Türk halkına armağan ettiği partimizin 98. Yıldönümünü kutladığımız bu dönemde ülkemize ve halkımıza karşı olan sorumluluğumuz her zamankinden daha fazladır. Altı ok ilkeleri ışığında ülkemizi yeniden ayaklandıracak, aydınlık ve çağdaş bir geleceğe taşıyacak kadrolar CHP’nin içindedir. ‘Benim iki büyük eserim var, Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir diyen büyük devrimci eve ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası partimizin 98. Yılı kutlu olsun. CHP altı ok değerleriyle genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde iktidara yürüyor. Kimsenin şüphesi olmasın ki kuruluşun ve kurtuluşun partisi her zaman olduğu gibi bugünde CHP’dir. Bu gün partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi sevgiyle, saygıyla, minnetle anıyorum. Biz kazanacağız. İktidarda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Efedi Argunşah’ın konuşmasının sonra hatıra fotoğrafları çekilerek törene son verildi.