İYİ Parti Kartal, İftar Programında Birliktelik Mesajı Verdi

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu’nun ev sahipliğinde Aydos Balo Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti İstanbul İlçe Başkanları, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, DEVA Partisi Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, Kartal Belediyesi CHP’li ve İYİ Partil Meclis Üyeleri, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, İYİ Parti Kartal eski İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve çok sayıda davetli katıldı.

Salonu dolduran davetlilerle tek tek ilgilenen İlçe Başkanı Oğulcuklu, oruçların açılmasından sonra yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.

Oğulcuklu yaptığı konuşmada; “Türkiye’mizin bu zor karanlık günlerinde Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde bir güneş gibi doğan ve halkımızın teveccühü ile iktidara yürüyen partimizin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bu yıl Ramazan ayında Yüce Rabbim bizlere oruçlarımızı tutmayı nasip eyledi. Gönül ibadetlerimizi yaptık yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca bir de görev ibadetimiz var. Bu zalim gaddar dönemi sonlandırıp, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, ülkemizin kurulduğu ilk gündeki gibi kuruluş ayarları ile Türk milliyetçisi, kalkınmacı, herkesi kucaklayıcı olarak başlayabilmek ve bunu sağlayabilmek için son 1 yılımız ve belki daha da az süremiz var. Tüm teşkilat olarak birliktelik içinde bu son 1 yıllık süreçte çok iyi bir şekilde çalışıp görev ya da yerimizi de en güzel şekilde yerine getirerek çocuklarımızı iyi bir Türkiye bırakacağız” dedi.

Daha sonra söz alan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Delegelerin sadece kongre dönemlerde hatırlamayacaklarını belirten Kavuncu; “Biz delegelerimizle sadece kongre dönemlerinde değil, farklı zamanlarda da bir araya gelip gündemi değerlendirip, eleştirilerini dinleyeceğiz demiştik. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

Kavuncu; “İYİ Parti Cesurlar Hareketidir”

Anlat İstanbul projesiyle ilgili bilgi veren Kavuncu; “Anlat İstanbul projesi ile on binlerce vatandaşla temas ettik. Bu yaptığımız çalışma neticesinde şöyle bir tablo ortaya çıktı. Hangi mahalleye gidersek gidelim çok zor bir süreçten geçtiğimizi gösteriyor. Özellikle ekonomi ve yoksulluk insanlarımızın birinci sorunu olarak görünüyor. Bunun dışında kentsel dönüşüm, mülteci sorunu, uyuşturucu gibi sorunları bulunmaktadır. Bu dinlediğimiz sorunların çözebildiğimizi çözüyoruz çözemediğimizi ise gerekli mercilere bildiriyoruz” dedi.

İYİ Parti mensuplarını korkutulmaya çalışıldığını da vurgulayan Kavuncu; “Ama bilmiyorlar ki İYİ Parti cesurlar hareketidir. Siz bunları yaptıkça biz daha da cesaretleniyoruz. Birbirimize sahiplenmek zorundayız. Çünkü çok zor bir denemin içerisindeyiz. Bunu atlatmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İYİ Parti Kartal İlçe teşkilatına katılan aynı zamanda da İstanbul’un 100.001’i üyesinin olan gençlerin rozetlerini İl Başkanı Buğra Kavuncu taktı. Sıcak bir ortamda devam eden iftar programı, hatıra resimlerinin çekilmesinin ardından son buldu.