Kartal bugün çocukların

Şehit Şükrü Bayrakcı İlkokulu’nda gerçekleştirilen törenlere Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gülcan Aydın, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Okul Müdürü Erkan Tunç, öğrenci ve veliler katıldı.

Tören bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye çıkan Kaymakamı Abdullah Demir, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz vatandaşları selamlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Protokol selamlamasının ardından Şehit Şükrü Bayrakcı İlkokulu Müdürü Erkan Tunç bir konuşma gerçekleştirdi.

Tunç konuşmasında; “TBMM’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimize kavuşmanın 102. Yıldönümünü büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün hepimiz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz. Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk önderliğinde bu günleri bizlere kazandıran fedakar insanları rahmetle anıyorum. Böylesine güzel bir günü kutlamak bugünün küçükleri yarının büyüklerine yakışır elbette. Sevgili çocuklarım, sizler bu güzel ülkenin geleceğisiniz. Sizlere güvenimiz tamdır. Siz de kendinize güvenin. Unutmayın, bugün bizlerin bulunduğu bu yerlerde gelecekte sizler yer alacaksınız. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık, her gününüz bayram olsun” dedi.

Tunç’un konuşmasının ardından ilozyon gösterisi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı Halk Oyunları Ekipi ve öğrenciler tarafından oluşturulan halk oyunları gösterileri sahneledi. İlgiyle izlenen gösterilerin ardından tören son buldu.