Kartal’da modifiye araçlar büyüledi

Modifiyeciler ve Otomobilciler Derneği ve Kartal Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik eski Kartal stadında sabahın erken saatlerinde başladı. Birbirinden renkli yaklaşık 300 araçlara vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.>

Modfest 2021 etkinliğine birçok sosyal medya fenomeni de katılarak destek oldular. Sosyal medya fenomenleri yaptıkları konuşmalarda, ortamın çok sıcak ve enerjik olduğunu vurguladılar.

Daha sonra, Modifiyeciler ve Otomobilciler Derneği tarafından hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Ayrıca etkinliğe katılan araçlar arasında bazı kategorilerde yarışmalar yapılarak, dereceye giderlere ödül takdim edildi. Etkinliğe katılan sanatçı Vedat Alçay’da gösterdiği performans ile katılımcıları adeta coşturdu.

Etkinlik alanını ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de, modifiye araçlarını tek tek gezerek beğenileri sundu. Başkan Yüksel yaptığı konuşmada; “Modifiye araç sahiplerini Kartal’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun bir spor olduğunu bir kez daha herkese göstermiş olduk. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında gerçekleştiriyoruz. Başka Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, emeği geçen tüm şehitlerimizi minnetle, rahmetle anacağız. Bu zaferler unutulmaz” dedi.